Kommenteeri

Soovitused ohutuks püsimeigiks


Olles aastaid juba tegutsenud selles iluvaldkonnas ja pakkunud kõrgetasemelist teenust soovin jagada oma mõtteid ja anda soovitusi neile, kes seda tõeliselt vajavad või on just otsustanud püsimeigi kasuks. 

Soovitused klientidele enne püsimeigi protseduuri tegemist:  
  •  Leppige kokku püsimeigi tehnikuga konsultatsiooni aeg enne protseduuri tegemist. See on sobilik aeg, et läbi arutada oma tehnikuga kõik ohutusnõuded ja muud protseduuriga ilmnevad tingimused.  
  •  Uurige alati, kas tehnik kasutab ühekordseid mikropigmentatsiooni tarvikuid. Enamus tehnikud kasutavad täiesti eemaldatavaid masina osasid. Veendu selles, et need on steriilsed ja mõeldud ühekordseks kasutamiseks ning tehnik eemaldab need aparaadi küljest koheselt peale protseduuri tegemist. 
  •  Veenduge, et teie tehnik peseb enne protseduuri käed ning kasutab kindlasti ühekordseid puhtaid kindaid enne steriilse nõelakomplekti avamist pakendist. 
  •  Nõudke oma tehnikult enne töö tegemist ja uue nõela paigaldamist, et ta tutvustaks teile ühekordse nõela pakendist avamise ja selle kinnitamise protsessi aparaadi külge. Samuti peaksite jälgima ka seda, et tehnik kasutab ühekordset steriilset värvianumat. Kindlasti küsige oma tehniku käest ka seda, kuidas ta steriilseid nõelu käsitleb. See on iga kliendi enda vastutus jälgida tehniku tööd ning uurida tema töökogemuste ja kvalifikatsiooni kohta.  
  •  Soovitav on jälgida esimese konsultatsiooni käigus ka tehniku töötingimusi. Kui ruum tundub veidi ebahügieenilise väljanägemisega, siis on teil alati võimalus leida uus tehnik, kes teile töö teostab.
  •  Kasutatud nõelu ega värvipigmente ei tohi kunagi uuesti kasutada ning seda ka mitte teie korduvvisiidi ajal. Pigmendid koguvad endasse baktereid ning need tuleks koheselt peale protseduuri tegemist ja esmast kasutuskorda ära visata. 
  •  Kliendile antakse alati võimalus allkirjastada leping tehnikuga, milles on kirjas info selle kohta, et kasutatakse ainult mikropigmenteerimiseks ette nähtud ühekordseid tarvikuid.  
  •  Tööpinnad peavad olema desinfitseeritud. 
  •  Küsige oma tehnikult tema kvalifikatsiooni tunnistavaid diplomeid. Sellega veendute, et tehnik valdab oma tööd põhjalikult ning pole kodus iseõppinud tehnik. 
  •  Tehnikul on pakkuda kliendile korrektne portfoolio, et saaks tutvuda tehtud töödega ja enne/pärast piltidega.
  •  Kui soovite kulmusid pigmenteerida, siis võite alati paluda eelnevat konsultatsiooni aega, mille käigus saate põhjaliku ülevaate erinevatest kulmu kujudest ja värvidest, mida tehnik hakkab kasutama teie kulmujoone kujundamisel. Samuti määrab tehnik teie jaoks just kõige sobivama kulmujoone kuju. Samal ajal võib tehnik korrigeerida olemasoleva kulmu kuju ja ette valmistada mikropigmentatsiooni tegemist. Juhul kui te pole lõplikult veel rahul uue kulmu kujuga, siis selle konsultatsiooni käigus tekib teil võimalus oma aega edasi lükata ja püüda teha veel uus kulmujoone kuju, et jõuda parima tulemuseni enne lõplikku püsimeiki. 
  •  Kui kahtlete protseduuri päeval selles, kas ikka uus joonistatud kulmujoon, huulekontuur või silmalainer on ikka see, mida soovite, siis ärge teostage protseduuri kokkulepitud päeval. Sinu tehnik on selleks sinuga, et töötada üheskoos ja jõuda parima lõpptulemuseni ning tehniku soov on see, et klient jääks alati rahule lõpptulemusega. Kui miskit ei meeldi uue kuju juures, siis tuleks kindlasti informeerida sellest oma tehnikut enne protseduuri algust ja mitte oodata kui tööga on juba alustatud. Siis võib juba hilja olla! 
  •  Kui tehnik on kvalifitseeritud, siis ei teki tal ka eelolevate standardite täitmisega mingeid probleeme. Aga kui tehnik ja tema töökoht ei vasta mainitud nõuetele või kui tunnete, et tehnik väldib teie esitatud küsimustele vastamisega, siis on teil alati võimalus leida uus mikropigmentatsiooni tehnik, kelle tööga kindlasti rahule jääte.   
    PÜSIMEIK ON LIHTSALT NII…….. PÜSIV! 
 
Ja tuletage alati meelde vana reeglit: “Te saate lõpptulemusena endale täpselt selle, mille eest olete tasunud.” Kui see protseduur on mittesoovitud aga peaks olema soovitud, siis peate tõdema ka seda, et te ei saa oma nägu hiljem kinni katta ega peita. Valige oma tehnikut targalt tuginedes tema kogemustele, professionaalsusele ja teie poolt tehtud eelnevale hinnangule. 

 Ilusat sügise algust! 

Lisa kommentaar

Email again: