Kommenteeri

Kui kaua minu püsimeik peal püsib?

Kliendid küsivad minu käest pidevalt küsimusi ning olen alati vastanud ja minu klientide küsimustega saate tutvuda kui vajutate alarubriigis Küsimused ja vastused. 
K: Kui kaua püsib püsimeik? Kas see kulub ajaga maha ja kas seda tuleb värskendada?

V: Jah. Pigment nahal muutub aja möödudes heledamaks ning vajab uut värskendust, mille all mõeldakse uut protseduuri. Aga see toimub tavaliselt 1-3 aasta möödudes, kuid kõik oleneb nahast ja sellest, kuidas pigment Teie nahal peal püsib. Seetõttu vajavad enamus kliendid pigmendi värskendust aasta kuni kolme pärast. Mis puudutab pigmendi püsivust, siis iga kliendi nahk on erinev. Mõned asjaolud, mida tuleks arvesse võtta.
- Heledamad toonid kuluvad kiiremini nahalt maha.
- Mõnel kliendil on lihtsalt juba looduse poolt kaasa antud selline nahk, millel püsib pigment paremini peal kui teistel inimestel.
- Päevitamine võib oluliselt vähendada püsimeigi püsivuse perioodi.

Siinkohal on aga oluline tõdeda, et juhul kui Te olete varasemalt püsimeiki teinud, siis vastavat naha seisukorda hindan mina professionaaline kohapeal eraldi. Varasemalt pigmenteeritud nahad on tihtipeale armilised, kus pigmenteerija oskused ja meditsiinilised teadmused epidermisest ja selle olemusest on liiga väheldased ning seepärast on tekitatud epidermisele kahjustus. Sellisel juhul ei saa mina anda tulemuse püsivusele garantiid. 

Ilusate soovidega,

Teie püsimeigi tehnik.
Katrin

Lisa kommentaar

Email again: