Kommenteeri

Kodulehele lisatud uus rubriik: Küsimused ja vastused

Minu kliendid esitavad mulle igapäevaselt mitmeid küsimusi püsimeigi tegemise kohta. Loodan, et need küsimused on Sinu jaoks abistavad ja informatiivsed ning aitavad leida Sinul õiget püsimeigi tehnikut.

Olen hakanud taas koostama ülevaadet minu klientide küsimustest ning otsustasin taas selle rubriigi lisada kodulehele. Täiendan ning lisan pidevalt uusi küsimusi koos minupoolsete vastustega juurde ja loodan südamest, et leiate palju huvitavat lugemist minu püsimeigi tegemiste ja kogemuste kohta. Olles iluteeninduse alal ja juhtinud oma iluettevõtet juba kaheksa aastat saan anda Teile väärt soovitusi selles osas, milliseid valikuid teha. Olen kohanud mitmeid erinevaid kliente ning kokku puutunud paljude situatsioonidega, mida soovin ka Teiega jagada. Püsimeik on aga see, mida teen hingega ning soovin alati ideaalset lõpptulemust.


Ilusate soovidega, teie Katrin!
Lisa kommentaar

Email again: