Kommenteeri

Kes saavad kasu kõige enam püsimeigist?

Püsimeik on loodud ikkagi selleks, et muuta meie elu lihtsamaks. Igaüks võib kasu saada püsimeigist, sest korrektse silmalaineriga, toonitatud kulmujoonega ja värvitud huultega on võimalik iga hetk lahkuda kodust enesekindlana oma väljanägemises. Kui püsimeik annab eeliseid kõigile naistele, siis on ka lisaks veel mitmeid inimesi, kes saavad püsimeigist veelgi rohkem kasu kui teised. 
  • Pika tööpäevaga töötavad inimesed
Hoides hommikuti kokku ajaliselt ligikaudu 20 minutit, mis võib esialgu tunduda justkui mitte nii pikk aeg, kuid neid minuteid saaks paremini kasutada oma päeva planeerimisel juhul kui seisad silmitsi veel ka hommikuse ajanappuse käes. Seda aega saaks ju kenast kokku hoida hoopiski kohvi juues ja hommikusööki süües enne kodust lahkumist või saad lubada endale hommikuti veidi pikemalt magada. Kuidas tundub mõte, et viie tööpäevaga on ajaline kokkuhoid juba ligemale üks korralik tund!

  • Neile, kes tunnevad ennast ebakindlana kui lahkuvad kodust ilma meigita
Kui iga naine peaks ennast ilusana tundma, siis on ka neid, kes eelistavad kodust väljudes ennast kasvõi veidikenegi meikida. Mina olen muuseas samasugune!!!;-) Nende inimeste jaoks on just minu tehtud loomulik püsimeik kõige ideaalsem variant. Ja taas kui oled lisaks veel ajaliselt kuidagi limiteeritud, siis püsimeigiga saad alati lahkuda kodust enesekindlana oma välimuses. Neil päevil kui on aga rohkem aega, siis saab juba olemasolevat püsimeiki veidi täiendada ja rõhutada seda näiteks lisades püsivale silmalainerile juurde õrna suitsuse silma välimuse või soovid lihtsalt laovärvi juurde lisada.

  • Inimesed, kes eelistavad veelgi loomulikumat väljanägemist
Professionaalne püsimeigi tehnik teeb teile kerge ja loomuliku püsimeigi, kuna mitte just igaüks ei soovi ringi käia igapäevaselt õhtumeiki meenutava püsimeigiga ja kanda seda nii päeval kui öösel. Kerge püsimeik on juba piisav paljudele naistele, et anda loomulik ilme näole igapäevaseks kandmiseks ning seda on ka kerge hilisemalt muuta tavakosmeetikaga tugevamaks meigiks juhul kui ees on mõni üritus või pidustus ja soovitakse suuremat meiki.

  • Inimesed, kellele tekitab meikimine raskusi
See võib olla lihtsalt häiriv kui tervislik seisund muudab igapäevase meikimise keeruliseks. Käte värisemine, raskused käte hoidmisega õhus või nägemisprobleemid võivad meikimise muuta vägagi raskeks. Kui kellegil on just sellised probleemid esinenud, siis ideaalne lahendus on püsimeik, mis ei kulu maha aastaid ja edaspidi võib olla täiesti muretu. 

  • Sporti harrastavad inimesed
Ma pean alati välja ikkagi tooma need, kes tegelevad sportimisega või lihtsalt ka hobisportijad. Minu klientide seas on olnud nii professionaalseid sportijaid kui ka neid, kes igapäevaselt harrastavad mingit spordiala ja ütlen, et nemad on saanud väga suure kasu osaliseks püsimeigist, sest saavad olla mureta meigi laiali valgumise osas. Lisaks on peale sportimist lihtne kiiresti ennast sättida korda kui vaja näiteks kiirelt tööle minna või lihtsalt kodust lahkuda. 

  • Neile, kellel on allergia silmavärvide vastus
Silmalainer on abiks olnud paljudele minu klientidele olukorras, kus silmalainer või isegi ripsmetuši kasutamine pole võimalik, kuna see tekitab silmades ärritust ja allergilist reaktsiooni. Sellisel juhul soovitan ma väga otsustsada loomuliku püsiva silmalaineri kasuks, sest nii oled alati värske välimusega ning ei pea muretsema, et silmad õhtuks punetavad või silmalainer on laiali valgunud. 

Püsimeigi protseduurid võtavad keskmiselt aega 1-2 tundi. Alati viin kliendiga läbi eelneva püsimeigi konusltatsiooni, et olla lõpptulemuses hilisemalt ühel meelel. Valida saab püsivat lainerijoont silmadel, kulmude ja huulte täitmist naturaalsete püsimeigi pigmentidega. 

Ootan Teid Nõmme Ilukeskuses!

Püsimeigikunstnik Katrin



Lisa kommentaar

Email again: