Kommenteeri

Kas oled väsinud igapäevasest meikimisest? Otsusta kvaliteetse püsimeigi kasuks!

Ei ole vahet, kas oled tippjuht või kodune, oled sa päevad läbi hõivatud oma tegemistega ning ei jõua täita oma päevaplaani õigeaegselt. Aga vaatamata kõigele soovid sa välja näha korrektne ja veatu näidates oma ilusat nägu rõõmuga kogu maailmale. Kui oled väsinud meigitoodete pealekandmisest ja ei soovi ka ilma selleta välja minna, siis on püsimeik sinu jaoks ideaalne lahendus.
Mis on püsimeik ja milleks seda tehakse?

Lihtsalt seletates on püsimeik kosmeetiline tätoveerimine ehk näonaha mikropigmenteerimine. Püsimeik tehakse selleks, et anda näole kerge loomulik meigitud ilme ning erineb täielikult tavapärasest meigist, mida näeme meiki kandvatel inimeste nägudel ja fotodel.

Miks otsustada püsimeigi kasuks?

- Allergikud jumaldavad püsimeiki. Olles allergiline meigitoodetele või tekitab meik silmadel allergiat ja silmad jooksevad pidevalt vett, on parim lahendust lasta ennast püsivalt meikida.
- Tiheda töögraafikuga naised. Mõtle kasvõi nii, et kulutad iga päev ligikaudu 10 minutit meikimisele, siis kokkuvõttes kulutad sa ju ligemale tund aega nädalas meikimisele. Aasta pärast on kulutatud kogunisti terve päev ainuüksi meigitoodete pealekandmisele! Ja mainimata seda kui palju aega kulutame meigitoodete ostmisele ja meigi mahavõtmisele.
- Läätsete kandjad on saanud väga suurt kasu püsimeigist. Enamus inimestest asetavad kontaktläätsed esmalt kohale ning seejärel alustavad meikimisega, sest kui teha seda vastupidi, siis võib silmameik minna hõlpsasti laiali määrides silmaalused värviga kokku.

Püsimeigiga ei pea enam iial muretsema, et miskit laiali läheb. Püsimeik on hea lahendust kõigile, kes soovivad alati välja näha võrratud ilma, et peaksid kulutama iga päev kasulikku aega enda meikimisele. Kui oled huvitatud sellest protseduurist, siis helista meile ja lepi kokku aeg konsultatsioonile ja saa teada, kuidas saame sind juba täna aidata.

Koduleht: www.pysimeik.ee ja www.katrinipüsimeik.ee
Facebook: Katrini Püsimeik

Lisa kommentaar

Email again: