Kommenteeri

Kas oled väsinud iga hommik ennast meikima?

Kas oled väsinud sellest, et iga hommik veedad palju aega peegli ees meikides?
Kui vastad jah, siis see olukord tundub Sinule tuttav. Sellisel juhul soovitan loobuda sellest rutiinist ja otsustada kvaliteetse püsimeigi kasuks. Lisaks on väga tüütu iga hommik joonistada kiiruga kulmude kuju kui need niikuinii ei tule välja ilusad, vaid iga kord näevad välja erineva kujuga.

Püsimeik kulmudel kergendab oluliselt Sinu eluviisi ja peatselt tunned, et oled palju õnnelikum kui hommikuti hoiad sellega oma hinnalist aega kokku. Kulmude puhul on kõige tähtsam see, et kulmud saavad uue ja just sinule sobiva kuju ning see annab juurde enesekindlust ja muudab Sind palju nooruslikumaks.

Silmadele on võimalik anda juurde sära püsiva silmalaineriga ning edaspidi võid olla muretu igahommikuste meikimistega, sest silmalaineriga on sul tunne, et justkui silmi meikima ei pea. Jah, see on tõsi! Lainer silmadel rõhutab ning toob esile ilusa silma kuju ning rõhutab neid loomulikul viisil.

Huuli on võimalik muuta ilusamaks ja lopsakamaks just tänu loomulikule huulte püsimeigile. Tulemus jääb väga ilus ja loomulik ning peamine, et nüüdsest säästad iga hommik oma hinnalist aega!

Küsi lisainfot e-posti teel katrinipysimeik@gmail.com või helistades telefonil 5105178.

Lisa kommentaar

Email again: