Kommenteeri

4 väikest sammu sinu ilusate silmadeni!

Öeldakse ju ikka, et silmad on aken sinu hinge ja õige silmameik võib sinu silmade ilu veelgi esile tuua.  

Esimese asjana tuleks meeles pidada, et alustada võiks alati meigialuskreemi ehk primer´i peale kandmisega silma laugudele. See kindlustab, et silmameik püsib peal kogu päeva ja ei valgu laiali. Minu lemmikuks silma primer´iks on olnud läbi aastate Bellapierre primer, mis tänu oma koostisele on ideaalne laovärvi alla kandmiseks. Olen katsetanud seda kordi ning isegi õhtul välja minnes ka kõige tugevama silmameigiga püsib see meik sama kaunina peal mitmeid õhtutunde! 

Kas soovid oma silmi rõhutada meigiga nii, et need oleksid visuaalselt SUUREMAD? 
Sellisel juhul soovitan alumistele silma siselaugudele teha valge silmapliiatsiga kontuur ning samamoodi tuleb ülemise silma siseäärele teha musta pliiatsiga kerge joon. Kindlustamaks, et su ripsmed hoiavad päeva jooksul kaardus, siis soojenda ripsmete koolutajat eelnevalt mõni sekundi jooksul fööniga, kuid ära seda üle kuumuta! 

Ilus silmameik on alati vaatamisväärt ja toob sära silmadesse. Kui oled aga see, kelle jaoks on igapäevane silmalaineri tegemine probleemiks, siis on püsimeik sinu jaoks väga hea lahendus! Silmad on igapäevaselt ilusad püsimeigiga, olgu selleks siis seksikas lainer või loomulik ripsmete tihendamise efektiga püsimeik. Tulemus on igaljuhul märkimisväärt! Lepi kokku oma aeg konsultatsioonile juba täna ja saa teada, mida saame sulle pakkuda! 

Sinu püsimeigi tehnik 
Katrin  

Lisa kommentaar

Email again: