Kommenteeri

Kui kaua ikkagi püsib püsimeik peal?

Rääkides sõnast ``püsimeik``, siis mõtleme kohe sellele, et see on püsiv püsides näonahal igavesti, kuid see pole päris nii. Püsimeik on püsiv sellisel moel, et  hommikul ärgates pole see maha tulnud. Püsimeik püsib nahal küll pikka aega varieerudes tavaliselt ühest aastast kuni kolme aastani, kuid samal ajal tuleb valmis olla ka selleks, et aja möödudes hakkab pigment tuhmuma. Seda saab aga hõlpsasti korrigeerida püsimeigi värskendamisega.  
Püsimeigi värskendamist on alati soovitatud teostada ühe kuni kolme aasta möödudes olenemate nahatüübist ja sellest kui palju saab teie nahk UV kiirgust. Protseduuri vajadust hinnatakse alati individuaalselt. Kui mõne kliendi silmalainer võib tuhmuda paari aastaga, siis mõnedel inimestel püsib silmalainer kenasti peal ka mitu aastat. Alati tuleb arvestada sellega, et näiteks heledamad kulmuvärvid tuhmuvad nahal palju kiiremini kui keskmiselt tumedamad ja tumedad toonid. Heledates toonides kulmud võivad vajada värvi värskendust igal aastal samal ajal kui tumedamad toonid vajavad värskendust kahe kuni nelja aasta tagant. Värvi tuhmumine sõltub sellest kuidas kanname hoolt oma näonaha eest. Isegi kui pole tehtud püsimeiki, siis olen alati soovitanud oma klientidel kasutada päikesekaitse kreemi ning seda iga kord kui päevitate! Samuti võivad halvasti mõjuda püsimeigi püsivusele noorendava efektiga (anti-aging) näokreemid. Pole vajadust nende kreemide kasutamise lõpetamiseks, vaid tuleks vätida nende kandmist nendele piirkondadele, kuhu on tehtud püsimeik. On tõestatud, et ka suitsetamine ja mõned ravimid võivad mõjuda epidermisele negatiivselt, mistõttu võib ka see mõjutada mingil määral püsimeigi tuhmumisele. 

Kokkuvõtteks võib öelda, et siin pole ühtegi konkreetset ega tavalist ütlust selle kohta, et  kui kaua ikkagi püsib püsimeik peal? Tuleb lihtsalt arvestada mitmete asjaoludega, mis mõjutavad selle püsivust. Püsimeigi tooni värskendamine võtab keskmiselt aega Katrini Ilustuudios 1 tund ning seda saab väga kergesti uuendada, mille tulemusena näeb taas teie püsimeik välja värske ja lummav. 

Kui oled äsja mõelnud püsimeigi protseduurile, siis küsi julgesti selle kohta lisainfot või helista ja pane aeg kirja konsultatsioonile. 

Katrini Ilustuudio  

Lisa kommentaar

Email again: