Kommentaarid (2)

Suviselt soodne hind püsimeigile

Ärka hommikul üles ilusana ja ära näe vaeva sellega, et veedad tunde peegli ees meikides!
Suvi on peatselt käes ning Katrini Ilustuudiol on taas rõõm pakkuda suveks kõigile püsimeigi soovijatele head võimalust soodsalt teha püsimeik kolmele erinevale näo piirkonnale (kulmud, silmad ja huuled). Loomulik püsimeik on vaevu märgatav, kuid toob esile näojooned andes silmadele sära, huultele ilusa läike ning kulmudele loomuliku kulmujoone. Enam ei pea rannas olles või puhkusel viibides muretsema, et silmalainer valgub laiali või kulmupliiats tuleb nahalt maha - nüüd püsib see peal erksana mitu aastat.

Suvine eripakkumine mikropigmentatsioonile sisaldab: püsimeik kulmudel kulmu loomuliku kuju taastamisega + loomulik silmalainer ehk ripsmete tihendamise efekt + püsimeik huultel
HINNAGA AINULT 300 eurot!

Hind sisaldab püsimeigi hooldust kahe kuu jooksul mille järel jääb värv püsima nahale kuni kolmeks aastaks.



Pakkumine kehtib broneeringutele kuni 31.07.2015
ning hind 300 eurot tingimusel, et tehakse korraga püsimeigi kolm erinevat näopiirkonda.

Lisa kommentaar

Email again:
Kommentaarid (2)
kui köik korraga teha jääb norm merle unus · 20. mai 2015
Tere, Merle

Korraga teha kõik kolm näo piirkonda on isegi kergem, sest nii ei pea klient käima tegemas mitmeid kordi. Tehakse esimesel päeval ning järelhooldus teostatakse kahe kuu jooksul ehk kokku on kliendil vaja planeerida kaks päeva püsimeigi jaoks. Ajaliselt tuleks varuda aega ühele päevale umbes 5 tundi kolme püsimeigi protseduuri tegemiseks!

Ilusate soovidega!
Katrini Ilustuudio · 27. mai 2015