Kommenteeri

Silmalaineri eelised

Silmalaineriga on võimalik saavutada tulemus, kus sinu silmad on alati rõhutatud ning näevad välja samas ka väga loomulikud ja ilusad. 

Mis võiks olla iga hommikuse rutiini juures kõige mõnusam? Minu arvates just see, et saad rahulikult nautida hommikukohvi, kuulatu oma lemmikmuusikat, käia dušši all ja sättida korda juuksed ning viimistleda oma meik. Aga samal ajal mõeldes sellele, et meil on paljudel veel ka lapsed, kellega vaja hommikul tegeleda ning mõnikord oled eelmisel õhtul hilja magama läinud ja hommik ongi üks suur segadus. Jooksed ringi nagu põõrane püüdes jõuda õigeks ajaks tööle, samal ajal näha välja ka esinduslik.

Silmalainer on väga hea lahendus, et hommikul välja ilusa ja värskena. Lisaks on see meik alati igas olukorras peal ja võid rahuliku südamega öelda hüvasti nendele nn. panda silmadele ja olla igal hetkel valmis kodunt lahkuma. 

Püsimeik silmadel on püsiv!

Parim asi silmalaineri püsimeigi juures on see, et see on igati väga püsiv. Meile kõigile on tuttav olukord, kuidas silmad saaksid meigitud ja vahel ei jõua enam seda silmalainerit peale kanda ning isegi ripsmeid värvida. Püsiva silmalaineriga silmadel pole enam seda muret, sest silmad on alati meigitud ning isegi kui ripsmed on värvimata, siis tunduvad silmad väga värsked ja ilusad. Teine eelis on see, et püsimeigiga silmadel pole värvi silmade ümber lihtsalt mitte kuidagi võimalik laiali hõõruda. Silmi võid puudutada, võid ka nutta, nautida spordiga tegelemist ning värv ei lähe kunagi laiali. Näed alati välja ilus ja hoolitsetud!

Silmalainer püsimeigina ei tekita mingit allergiat!

Paljud naised on allergilised igasuguse kosmeetika vastu ning eriti silmad on väga tundlikud. Püsimeigi kohta saan kindla südamega öelda, et see ei tekita mitte mingisugust allergiat silmadel. Samal ajal aga tekitab kosmeetiline allergia silmadel ärritust ja silmad jooksevad vett ning võivad sügeleda. Püsimeik välistab kõik need kõrvalnähud ning silmad on just sellised nagu sa oled alati unistanud. 

Tule juba täna konsultatsiooni või helista ja lepime kokku sulle sobiliku püsimeigi aja suhtes.

Seniks ilusat esimest suvekuu algust!

Katrin
Sinu püsimeigi tehnik

Lisa kommentaar

Email again: